main logo
2345

Mama care și-a ucis copilul la Căușeni suferea de o tulburare delirantă

Ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, a oferit detalii despre crima produsă recent la Coșcalia, raionul Căușeni, unde o femeie de 39 de ani și-a ucis cu cuțitul de bucătărie copilul de doar cinci ani. Potrivit ministrului, mama băiatului suferă de o tulburare delirantă şi primea tratament, aceasta fiind vizitată de către asistentul social cu doar două zile înainte ca să comită crima.

Mama care și-a ucis copilul la Căușeni suferea de o tulburare delirantăAla Nemerenco/Imagine simbol

Ala Nemerenco a declarat că, în prezent, femeia se află în stare satisfăcătoare și medicii au spus că aceasta deja poate discuta cu oamenii legii, transmite Știri.md cu referire la newtv.md.

De asemenea, ministrul Sănătății a menționat că femeia a trecut prin mai multe tragedii în ultima perioadă: și-a pierdut un copil, i-a murit soțul din cauza cancerului și altele.

„Se întâmplă peste tot în lume, se afla în tratament, tratamentul era monitorizat de către asistentul social. Cu două zile în urmă fusese acasă, iar asistenta a confirmat că ea a primit tratamentul. Cât de regulat îl primea? Vă daţi seama că nu poţi să te afli permanent, de trei ori pe zi, să afli dacă îşi lua pastila sau nu”, a mai declarat ministrul Sănătăţii. 

Știri.md amintește că o femeie din raionul Căușeni și-a omorât propriul copil de doar cinci ani, înjunghiindu-l cu un cuțit de bucătărie. Ulterior, femeia a încercat să se sinucidă prin aceeași metodă, însă nu i-a reușit.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării