main logo
21570

Mama bebelușului abandonat, în lacrimi: Îmi vreau copilul înapoi

Femeia care și-a abandonat copilul în holul unui cămin din sectorul Buiucani al Capitalei spune că își vrea copilul înapoi, indiferent de consecințe.

Mama bebelușului abandonat, în lacrimi: Îmi vreau copilul înapoiFoto: chrisoliver.ro

Cu lacrimi în ochi, femeia a mărturisit în cadrul emisiunii "Vorbește Moldova" că este gata să facă și pușcărie, numai să nu fie decăzută din drepturi părintești, transmite Știri.md.

"Da, eu sunt gata să merg benevol, să recunosc. Eu sunt de acord cu orice consecințe, doar ca să fie copilul lângă mine. Eu am șansa ca să-l păstrez. Deja o să fac pușcărie, n-o să fac, nu mă interesează. Vreau să-l iau în brațe, asta-i tot", a declarat femeia.

Mai mult, aceasta a recunoscut că mai are alți 2 copii la întreținere.

"Sunt gata la orice, doar să-mi iau copilul înapoi și să nu-i pierd pe aceștia doi, căci acesta este sensul vieții", a mai spus aceasta.

Surse din cadrul IGP au declarat pentru Știri.md femeia urmează a fi supusă expertizelor medicale pentru a se confirma sau infirma că este într-adevăr mama bebelușului abandonat. 

Totodată, acestea confirmă faptul că femeia mai are alți doi copii la întreținere.

Nu este clar deocamdată motivul din care mama și-ar fi lăsat bebelușul în scara unui bloc de locuit.

Știri.md amintește că joia trecută, un bebeluş de aproape o lună a fost găsit într-un cărucior, în holul unui cămin de tip familial situat în sectorul Buiucani al Capitalei. 

În acest caz a fost deschis un dosar penal iar părinţii copilului riscă până la 4 ani de puşcărie, pentru că au pus în pericol viaţa copilului. 

Totodată, autorităţile municipale au anunţat că, dacă mama micuţului va fi identificată, se va încerca reintegrarea copilului în familia biologică. Iar dacă acest lucru nu va fi posibil, atunci se va recurge la procedura de adopţie a micuţului. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării