main logo
5630

Maia Sandu: Vă invit să sărbătorim împreună pădurea

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, îi invită pe cetățeni pe data de 14 septembrie la reședința prezidențială de la Condrița, pentru a sărbători împreună pădurea și unitatea țării noastre pentru protecția mediului, la „Festivalul Pădurilor”.

Maia Sandu: Vă invit să sărbătorim împreună pădureaȘefa statului Maia Sandu/Foto: Facebook

„În vizitele mele în satele și orașele Moldovei, am întâlnit mulți oameni care își doresc să avem mai multe păduri”, a menționat șefa statului, transmite Știri.md.

Potrivit Maiei Sandu, programul național de împădurire, la care ea ține foarte mult, i-a unit pe oameni, indiferent de etnie, viziuni și preferințe politice, ca să facă împreună ceva pentru binele comun.

De menționat că de la lansarea programului național de împădurire s-a reușit plantarea și regenerarea a aproximativ 11.000 de hectare de pădure, cu efortul a peste 18.000 de silvicultori și voluntari.

„Urmează multe acțiuni pentru sectorul silvic și multe păduri plantate. Această unitate și muncă comună merită să fie sărbătorită la „Festivalul Pădurilor”, unde ușile vor fi deschise pentru toți iubitorii de păduri”, a adăugat Maia Sandu.

Știri.md amintește că expoziții, ateliere, odihnă și distracții - toate acestea vor putea fi găsite la „Festivalul Pădurilor”, care va avea loc pe data de 14 septembrie, începând cu ora 11:00, la reședința prezidențială de la Condrița.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării