main logo
19855

Maia Sandu și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat de președinte

Președintele R. Moldova, Maia Sandu, a venit cu un mesaj de felicitare la trei după ce a fost investită în fucție de președinte al țării.

Maia Sandu și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat de președinteFoto: Simbol

În cadrul unei mesaj video, Maia Sandu și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat de președinte și a solicitat Parlamentului să organizeze un referendum în toamnă lui 2024 privind aderarea la Uniunea Europeană, transmite Știri.md.

„Dragi cetățeni, după trei ani de mandat, am reușit să deschidem negocierile pentru aderarea Moldovei la Uniunea Europeană. Un lucru care părea imposibil cu trei ani în urmă. Pentru această realizare istorică, au muncit mulți oameni, s-au depus eforturi imense și fiecare contribuție - din partea funcționarilor publici, din partea societății civile, din partea fiecărui cetățean - a contat”, a spus Maia Sandu.

Șeful statului a menționat că pe parcursul mandatului său și-a asumat să ducă până la capăt misiunea integrării europene.

„Am obținut sprijinul statelor membre pentru acest parcurs și am nevoie de sprijinul vostru, dragi moldoveni, pentru a reuși. Mai avem pași importanți de făcut și mă angajez să continui, dacă îmi veți oferi încrederea pentru un nou mandat în 2024”, a mai spus Maia Sandu.


Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării