1459
1
Maia Sandu: E mare păcat că Plahotniuc a furat frecvenţa de la TVR
1459
1

E mare păcat că Plahotniuc a furat frecvenţa de la TVR şi atâţia ani, cetăţenii Republicii Moldova au fost privaţi să vizioneze emisiunile acestui canal.

Foto: Știri.md

Sunt declaraţiile prim-ministrului Maia Sandu, în cadrul unei conferinţe de presă, transmite Știri.md cu referire la tvrmoldova.md

„Decizia aparţine Consiliului Audiovizualului, dar Guvernul pe care îl conduc va insista ca această ilegalitate să fie scoasă”, spune Sandu.

„A fost comisă o ilegalitate de Plahotniuc şi de cei care au preluat această frecvenţă şi acum trebuie să fie corectată”, a mai declarat premierul.

Amintim că şi anterior, Maia Sandu a dat asigurări că va oferi toată susţinerea televiziunii publice din România pentru recuperarea frecvenţei cu acoperire naţională pentru TVR MOLDOVA.

Societatea Română de Televiziune a făcut o solicitare la Consiliul Audiovizualului ce cuprinde toate demersurile legale pentru a recăpăta frecvenţa naţională. Acest lucru este posibil după ce Compania Telestar Media, care are în proprietate postul de televiziune Canal 2, a anunţat că renunţă la frecvenţa naţională.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter