main logo
6661

Maia Sandu, despre motorina din România: Suntem siguri că o să vină

Președinta Maia Sandu a comentat scandalul legat de motorina din România promisă fermierilor moldoveni.

Maia Sandu, despre motorina din România: Suntem siguri că o să vinăpoză simbol

Asta după ce Forța Fermierilor a declarat e că niciun litru de motorină din cantitatea promisă de Guvernul României în anul 2022 nu a ajuns la agricultori, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

„Aici decizia este pe partea românească, noi suntem foarte recunoscători pentru această donație, dar trebuie să avem răbdare, să vină. E o donație și suntem siguri că o să vină. Sperăm să se întâmple cât mai curând și să putem să ajutăm și pe această cale”, a declarat Maia Sandu la o emisiune de la Vocea Basarabiei.

Amintim că, Forța Fermierilor a anunțat că niciun litru de motorină din cantitatea promisă de Guvernul României în anul 2022 nu a ajuns la agricultori. Într-un comunicat emis de asociație, se arată că solicitarea de ajutor umanitar a fost făcută în noiembrie 2022, iar demersul oficial către Guvernul României a fost semnat de executivul organizației abia peste 3 luni.

Totodată, recent prim-ministrul Dorin Recean, declara în cadrul emisiunii „Cabinetul din umbră” de la Jurnal TV că fermierilor le-a fost distribuită motorina oferită de România.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării