main logo
934

Maia Sandu, despre crima de la Atrium: Regimul protejează în continuare ucigașii

Lidera PAS, Maia Sandu, vine cu o reacție după ce cei doi luptători K-1, învinuiți de comiterea crimei de la Atrium, au fost eliberați din arest la domiciliu.

Maia Sandu, despre crima de la Atrium: Regimul protejează ucigașii

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Maia Sandu, a menționat că regimul încearcă să mușamalizeze cazul și să-i scape de pedeapsă pe cei care se fac vinovați de omor, transmite Știri.md.

"Regimul protejează în continuare ucigașii. A trecut un an de când a fost ucis un tânăr la discoteca Edgo din Chișinău, iar făptașii - Aurel Ignat și Mihai Pârgaru, luptători K-1 - sunt în continuare în libertate. Ședințele de judecată sunt tergiversate, regimul încercând să mușamalizeze cazul și să-i scape de pedeapsă pe cei care se fac vinovați de omor.

Ceea ce se întâmplă în acest dosar seamănă foarte mult cu un alt caz de omor în care au fost implicați sportivi K-1, inclusiv fostul deputat PD Constantin Țuțu, scos basma curată de către sistem.

Aceasta este ”justiția” lui Plahotniuc - oameni nevinovați, care se opun regimului corupt și antidemocratic, sunt condamnați la ani grei de pușcărie, pe când cei care ucid sunt declarați nevinovați", a comentat Maia Sandu. 

Amintim că la un an de la omorul în bătaie a unui tânăr de 28 de ani la discoteca Edgo de lângă Centrul comercial Atrium, cei doi luptători K-1, învinuiți de comiterea crimei, Aurel Ignat și Mihai Pârgaru, au fost eliberați din arest la domiciliu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării