main logo
7063

Maia Sandu, către un jurnalist: S-ar putea să fiți plătit din bani furați

Președinta R. Moldova, Maia Sandu, s-a arătat deranjată de întrebările unei jurnaliste de la Canal 5 adresate la o conferință de presă și a decis să o întrebe pe reporteră ce buget are instituția de presă pe care o reprezintă.

Sandu, către un jurnalist: S-ar putea să fiți plătit din bani furațiImagine simbol

Nemulțumirile au venit după ce jurnalista i-a adresat șefului statului o întrebare despre licitația privind spațiile comerciale de la Aeroportul Internațional Chișinău, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.info.

„Trebuie să le spunem cetățenilor că dumneavoastră aici reprezentați o instituție media care lucrează pentru un om care în toți acești ani a făcut bani din Aeroport, în mod ilegal, pentru că a fost în detrimentul cetățenilor concesionarea acestuia. Noi am reîntors Aeroportul statului și urmează o ultimă etapă în care compania personajului pentru care Dvs. lucrați va fi scoasă din Aeroport, astfel încât să vină o companie care să lucreze cinstit, să plătească impozite și să aibă de câștigat și cetățenii. Ne vom asigura că licitațiile sunt corecte”, a spus Maia Sandu.

În replică, jurnalistă l-a întrebat pe șeful statului dacă are dovezi pentru cine lucrează ea. 

„- Dumneavoastră aveți dovezi pentru cine lucrez eu?”, a întrebat jurnalista.

„- Ce buget are instituția Dvs. media?”, a replicat Sandu.

„- Nu cunosc”, a răspuns reportera.

„- Ar trebui să știți, pentru că s-ar putea să fiți plătită din bani care au fost furați de la cetățeni”, a adăugat Maia Sandu.

Știri.md amintește că pe data de 19 februarie a expirat termenul de depunere a licitațiilor pentru acordarea spațiilor comerciale din cadrul Aeroportului Internațional Chișinău, însă licitația a fost anulată.

La 20 februarie, Agenția Proprietății Publice a prezentat noul calendar al procesului de organizare a licitației publice pentru spațiile comerciale cu destinația de alimentație publică și comerț specializat pentru zona sterilă din incinta Aeroportului Internațional Chișinău (RMO).

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării