main logo
1949

Maia Sandu a discutat cu viitorii jurnaliști de la Universitatea de Stat

Viitorii jurnaliști ai Universității de Stat din Moldova și-au început noul an de studii cu o discuție publică cu președintele R. Moldova, Maia Sandu, care a vizitat în această dimineața Universitatea de Stat din Moldova.

Maia Sandu a discutat cu viitorii jurnaliști de la Universitatea de Stat

În deschiderea evenimentului, rectorul USM le-a urat mult succes studenților cu ocazia începerii unui nou an de studii și i-a îndemnat să exploreze lumea cunoașterii, să învețe, să devină mai buni în fiecare zi și să contribuie la consolidarea comunității noastre academice, transmite Știri.md.

Maia Sandu le-a vorbit studenților de la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării despre importanța meseriei pe care o studiază și despre impactul mediatic asupra societății.

De asemenea, studenții au avut posibilitatea să-i adreseze președintelui întrebări privind situația politică din țară, perspectivele Guvernului în direcția dezvoltării învățământului superior și susținerea tinerilor specialiști.

În prezent, la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării își fac studiile la Licență și Master peste 500 de studenți.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării