main logo
510

Mai mulți jurnaliști și turoperatori din Germania vor descoperi Moldova

Un grup format din nouă jurnaliști și reprezentanți ai agențiilor de turism din Germania efectuează un tur informațional în țara noastră.

Mai mulți jurnaliști și turoperatori din Germania vor descoperi MoldovaMai mulți jurnaliști și turoperatori din Germania vor descoperi Moldova

Străinii vor avea posibilitatea să „deguste” din autenticitatea ofertei turistice a țării noastre, care include peisaje impresionante și viața autentică de la sat, imaginea reală a perioadei sovietice pe care o poți descoperi în stânga Nistrului, vinuri de calitate și kilometri întregi de galerii vinicole. Vizita a început astăzi și se va încheia pe 6 aprilie, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

Oaspeții germani își vor începe vizita cu un tur al capitalei. În cea de-a doua zi, străinii vor avea posibilitatea să descopere peisajele rupestre de la „Orheiul Vechi”. Aventura oaspeților va continua la mănăstirea Curchi și la faimoasele galerii subterane de la Cricova.

În cea de-a treia zi, turoperatorii și jurnaliștii germani vor vizita cea mai veche și mai înaltă biserică medievală de lemn construită cu peste 370 de ani în urmă. Château Purcari, Castel Mimi și Vinăria Asconi sunt alte destinații incluse pe agenda oaspeților din Germania.

Directorul general al Agenției de Investiții a Republicii Moldova, Rodica Verbeniuc, a declarat că acest tur are drept scop stabilirea unei interacțiuni directe între reprezentanții sectorului turistic din Germania și Moldova, iar organizarea lui a fost posibilă datorită receptivității prestatorilor de servicii turistice locali.

Un tur similar a fost organizat în luna decembrie, când o delegație oficială de la Minsk a vizitat timp de trei zile cele mai importante obiective din Moldova. Agenția pentru Investiții și-a propus să organizeze sejururi informaționale și pentru delegațiile din alte țări interesate să descopere Moldova.

Vizita este organizată la inițiativa Agenției de Investiții, cu susținerea Ambasadei Republicii Moldova în Republica Federală Germană și în colaborare cu asociațiile profesionale de turism.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării