25 iun, 2019 16:10
236
0
Mai mulți copii au făcut cunoștință cu activitatea Poliției de Frontieră
25 iun, 2019 16:10
236
0

Mai mulți copii, care își petrec vacanța la tabăra de odihnă a Centrului de reabilitare și recreare al MAI, oraşul Vadul lui Vodă, s-au bucurat astăzi de prezența polițiștilor de frontieră.

În cadrul întâlnirii, copii au cunoscut îndeaproape specificul de activitate al Poliției de Frontieră, lucrul cu câinele de serviciu, dar și să testeze tehnica din dotare, transmite Știri.md.

Cunoscutul patruped al Poliției de Frontieră, Lachi a reușit nu doar să surprindă micuții cu elemente de disciplină și depistare a substanțelor narcotice, executate la perfecție, dar și să aducă multe zâmbete și bună dispoziție.

Au exploatat cu interes și mijloacele de transport special, cât și fiecare dispozitiv folosit la supravegherea frontierei de stat. Copii nu au ezitat să testeze funcționalitatea acestora și să întrebe pentru fiecare la ce ajută în activitatea angajatului Poliției de Frontieră.

Vizita a finalizat cu dorința fermă a multora din cei mici, de a îmbrățișa pe viitor meseria de polițist de frontieră.

Anual, în perioada celor trei luni de vară și pe parcursul vacanței la tabără, copii angajaților tuturor subdiviziunilor MAI au parte de diverse sesiuni de informare ce reflectă specificul de muncă al părinților acestora, totodată, fiind implicați în diferite jocuri interactive, competiții sportive etc.

Image may contain: 2 people, people standing, beard and outdoor

Image may contain: 2 people, hat, child and outdoor

Image may contain: 6 people, people smiling, people standing and outdoor

Image may contain: 6 people, people standing, child, dog, tree and outdoor

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing and outdoor

Image may contain: 2 people, tree, child, outdoor and nature

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter