10 octombrie, 09:05
428
0
Mai mulți bătrâni au beneficiat de concert și daruri: O adevărată salvare
10 octombrie, 09:05
428
0

Surpriză pentru bătrânii care vin zi de zi la Cantina Socială „Regina Pacis” din Capitală! Cu ocazia săptămânii naționale a voluntarilor, le-a fost pregătit un concert, iar la final au primit dulciuri și fructe.

Oamenii spun că acest ajutor este o adevărată „salvare”, transmite Știri.md cu referire la jurnaltv.md.

De vreo 3-4 ani vine la cantina și Natalia Pavel. Și-a dedicat întreaga viață pedagogiei, a crescut generații de învățăcei, acum doamna învățătoare are o pensie de puțin peste o mie de lei.

Steliana Rudco, coordonator de voluntari în cadrul inițiativei „Oameni pentru oameni”: "Este săptămâna națioanală a voluntariatului în toată țara acum și organizația noastră este organizația gazdă.

De aceea noi am hotărât să facem încă și mai mult voluntariat în această săptămână și una din idei a fost să le facem o surpriză bătrânilor fiindcă a fost ziua națională pensionarilor pe 1 octombrie."

Adelina Sochircă, consultant comunicare Fundația „Regina Pacis”: "În pofida tuturor greutăților pe care le au păstrează zâmbetul pe față, ochii luminoși, emoțiile, cântă, aproape dansează."

La Cantina Socială „Regina Pacis”, întemeiată de fundația cu același nume, iau prânzul aproximativ 150 de vârstnici din Chișinău.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter