main logo
763

Mai mulți bătrâni au beneficiat de concert și daruri: O adevărată salvare

Surpriză pentru bătrânii care vin zi de zi la Cantina Socială „Regina Pacis” din Capitală! Cu ocazia săptămânii naționale a voluntarilor, le-a fost pregătit un concert, iar la final au primit dulciuri și fructe.

Mai mulți bătrâni au beneficiat de concert și daruri: O salvare

Oamenii spun că acest ajutor este o adevărată „salvare”, transmite Știri.md cu referire la jurnaltv.md.

De vreo 3-4 ani vine la cantina și Natalia Pavel. Și-a dedicat întreaga viață pedagogiei, a crescut generații de învățăcei, acum doamna învățătoare are o pensie de puțin peste o mie de lei.

Steliana Rudco, coordonator de voluntari în cadrul inițiativei „Oameni pentru oameni”: "Este săptămâna națioanală a voluntariatului în toată țara acum și organizația noastră este organizația gazdă.

De aceea noi am hotărât să facem încă și mai mult voluntariat în această săptămână și una din idei a fost să le facem o surpriză bătrânilor fiindcă a fost ziua națională pensionarilor pe 1 octombrie."

Adelina Sochircă, consultant comunicare Fundația „Regina Pacis”: "În pofida tuturor greutăților pe care le au păstrează zâmbetul pe față, ochii luminoși, emoțiile, cântă, aproape dansează."

La Cantina Socială „Regina Pacis”, întemeiată de fundația cu același nume, iau prânzul aproximativ 150 de vârstnici din Chișinău.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării