main logo
531

Mai multe echipaje INP vor activa noaptea aceasta pe drumurile din ţară

Mai multe echipaje ale inspectoratului naţional de patrulare vor activa în această noapte pe drumurile din ţară.

Mai multe echipaje INP vor activa noaptea aceasta pe drumurile din ţarăMai multe echipaje INP vor activa noaptea aceasta pe drumurile din ţară

Acestea vor fi ajutate şi de trupele de carabinieri.

"La moment actual avem două sate blocate în Cantemir şi un sat în Căuşeni, Leuntea. Deconectări de energie electrică nu au fost înregistrate. Pentru această noaptea ne-am propus un şir de măsuri la indicaţia MAI. Astfel, vor patrula mai multe echipaje de patrulare pe drumurile din ţară. Mai mult de atât, avem şi sprijinul colegilor din armata naţională. În mod special va fi patrulat oraşul Căuşeni, Ştefan Vodă şi Palanca, iar al doilea itinerar va fi Bălţi şi Negreşti. La fel trupele de carabinieri vor patrula în oraşele din centrul ţării", a spus Mihai Harabagiu, Şeful Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI.

De asemenea, conform informaţiilor preliminare posturile vamale sunt funcţionale. Echipajele de curăţire sunt în lucru, curăţă teritoriile. Până la momentul actual nu sunt blocaje de trafic în posturile vamale, scrie publika.md.

Totodată, în municipiul Chişinău, primarul intermiar, Silvia Radu a implicat în deszăpezirea trotuarelor şi a străzilor adiacente  şi direcţia locativ comunală. Astfel, au fost împrăştiate circa 20 de tone de sare tehnică şi au fost implicaţi 490 de lucrători. Accent s-a pus pe străzile principale din ţară, dar şi pe drumurile care duc la spitale, şcoli şi alte instituţii publice la fel de importante.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării