14 februarie, 19:23
321
0
Mai multe cupluri au decis să își unească destinele de Ziua Îndrăgostiților
14 februarie, 19:23
321
0

Au decis să își unească destinele chiar de Ziua Îndrăgostiților. Este vorba despre mai multe cupluri din Capitală, care fie şi-au pus pirostriile, fie şi-au aniversat nunta tocmai în data de 14 februarie.

Doina Șchiopu și Vadim Grosu sunt împreună de aproximativ trei ani. De Ziua Îndrăgostiţilor ei au început un nou capitol din viaţă, devenind o familie, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

„Am ales acesta zi de 14 februarie pentru că este o zi mai deosebită decât celelalte.

Reporter - Care v-au fost emoțiile?

- Cred că s-a văzut după lacrimi. Pozitive, dar erau peste măsură pozitive”, a spus mireasa, Doina Grosu. 

„E ceva de nedescris, e ceva care pentru prima dată treci prin așa și ultima dată”, 

Nelipsiți de la ceremonie au fost rudele apropriate și nașii.

„Sunt primii noștri fini și sperăm să ne mândrim cu ei. Le dorim sănătate, fericire, multe realizări frumoase unul alături de celălalt”, a spus naşa, Marina Teslari.  

„E frumos. Știți astăzi tinerii stau împreună fără căsătorie. Da, nu este o obligație, dar oricum... Ești mai altfel, te simți mai sigur. Gata, e al meu, e familia mea”. 

Totuși cele mai mari emoții le-au trăit mamele mirilor.

„Chiar am și plâns. Se spune că mamele plâng după fete, însă nu e adevărat, cu băieții e la fel. Da lacrimi de bucurie sunt”.

„M-am bucurat foarte mult. E un băiat bun, cu care ai ce discuta, iar noi nu am avut băieți, dar el va fi un fel de băiat la noi”.

Pentru familia Rotaru, ziua de 14 februarie are o semnificație mai deosebită.

De cinci ani, florista Eugenia Roșca activează într-o companie care livrează flori la domiciliu. Femeia susține că în ziua de 14 februarie este foarte solicitată.

„Ca de obicei, ziua de 14 februarie este cel mai solicitat trandafirul roșu și tot ce ține de inimioare. Concurenții direcți ai trandafirilor sunt lalelele, pentru că ele într-adevăr sunt foarte solicitate. Ele aduc primăvara, au miros”, a spus florista, Eugenia Roşca.  

Operatorii companiei susțin că, în fiecare an, clienții sunt gata să scoată cel puțin 600 de lei pentru a-și bucura perechile, iar solicitările sunt făcute cu câteva zile înainte.

„De șase sute de lei ați putea face o combinație de flori cu un ursuleț, sau cu o șampanie. În dependență de gusturile dumneavoastră. 

Cea mai scumpă combinație este un buchet de 101 de trandafiri și mai mult ar costa în jur de 6.999 de lei. Buchetele de trandafiri de 50-60 de cm”, a menţionat angajata florăriei, Popescu Tatiana.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter