main logo
25914

Mai multe centre comerciale din Capitală și-au sistat activitatea

Deși în R. Moldova a fost anunțat Cod Roșu de alertă privind pandemia de COVID-19, moldovenii se pare că nu se tem de noul virus și nici de amenzile usturătoare cu care se pot alege.

Mai multe centre comerciale din Capitală și-au sistat activitateaColaj: știri.md

Un internaut a postat pe un grup de pe Facebook o imagine în care se observă zeci de oameni care stau în fața unui centru comercial din centrul Capitalei, cu speranța că acesta se va deschide, transmite Știri.md.

„Fără vreo explicație au închis magazinul. Le permit să intre doar vânzătorilor pentru a-și lua lucrurile”, a comentat martorul.

Nedumeriți de reacția acestuia, internauții s-au luat la ceartă în comentarii și au spus că motive pentru a închide centrul comercial sunt multe.

„Păi s-a zis că se închid centrele comerciale, restaurantele, cluburile etc. Doar magazinele alimentare și farmaciile vor activa”, „E carantină! Se sta acasă!”, „Cum asta fără motiv??? Oare nu-i evident motivul?”, au comentat unii.

Internauții au mai menționat că și alte centre comerciale din Capitală și-au sistat activitatea, precum și unele hipermarketuri.

Știri.md reamintește că primarul Capitalei, Ion Ceban, a declarat, ieri, că majoritatea centrelor comerciale, restaurantelor, cluburilor, sălilor de sport din Capitală trebuie să-și sisteze activitatea și a mai menționat că deschise vor fi doar farmaciile și magazinele alimentare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării