main logo
431

Mai multe acte falsificate, depistate la frontiera moldo-ucraineană

Mai multe acte falsificate au fost depistate la frontiera moldo-ucraineană.

Mai multe acte falsificate, depistate la frontiera moldo-ucraineană

Primul caz a avut loc ieri, 1 iulie, în punctul de trecere Tudora, transmite Știri.md.

Un bărbat din Bender, care conducea un automobil de model Mazda 2 a încercat să treacă frontiera cu revizia tehnică falsificată.

Audiat, tânărul în vârstă de 31 de ani a comunicat că a apelat la un necunoscut pentru perfectarea actului cu pricina contra sumei de 250 euro. Acesta spune că nu cunoștea că ar fi falsificat, întrucât străinul l-a asigurat de legalitatea eliberării documentului.

 De asemenea, în acest weekend au mai fost identificate trei asigurări auto internaționale neveridice, pe sensul de intrare în țară prin punctele de trecere moldo-ucrainene Tudora și Briceni. 

Pentru două din ele este documentat un cetățean turc, care în urma indicației primite de la patronul său, trebuia să transporte un lot de marfă. Acesta a primit setul de documente necesare fără a observa ceva nereguli.

Verificat suplimentar a fost și un moldovean în vârstă de 37 de ani care a prezentat ”Cartea Verde” falsă, procurată de la o companie franceză.

Toate actele au fost ridicate și transmise pentru efectuarea expertizei tehnico-juridice, iar cercetările continuă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării