main logo
6291

Magistrată din Chișinău, suspendată din funcție timp de un an. Motivul

Magistrata Tatiana Vasilică de la Judecătoria Chișinău, sediul Centru, a fost suspendată din funcție pe o perioadă de un an, din motive personale, în baza cererii de suspendare din funcție.

Magistrată din Chișinău, suspendată din funcție timp de un an. MotivulFoto: zdg.md

Decizia a fost aprobată de membrii Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) în ședința de marți, 16 ianuarie, transmite Știri.md cu referire la Realitatea.md.

„Cu șase voturi pro, zero voturi contra, Plenul CSM hotărăște: Se acceptă cererea judecătoarei Tatiana Vasilică de la Judecătoria Chișinău, sediul Centru cu privire la suspendarea din funcție. Se suspendă din funcție pentru o perioadă de 1 an începând cu 29 ianuarie 2023 până la data de 29 ianuarie 2025. Prezenta hotărâre poate fi contestată la Curtea Supremă de Justiție în termen de 30 de zile”, a conchis președintele interimar al CSM, Sergiu Caraman.

Menționăm că cererea magistratei Tatiana Vasilică de la Judecătoria Chișinău, sediul Centru, a fost examinată în ședință închisă, întrucât „împrejurările indicate în cerere pot aduce atingere vieții private a persoanelor”.

Tatiana Vasilică are o activitatea juridică de peste 20 de ani. Începând din anul 2001 până în anul 2005 a activat în calitate de grefier la Judecătoria Botanica, municipiul Chișinău.

Până în anul 2011 Tatiana Vasilică a activat ca referent al judecătorului Colegiului civil și de contencios administativ al Curții Supreme de Justiție, iar ulterior a fost transferată în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării