main logo
1401

MAEIE a publicat lista zborurilor charter pentru perioada 10-12 aprilie

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene informează despre organizarea zborurilor charter, în perioada 10-12 aprilie 2020.

MAEIE a publicat lista zborurilor charter pentru perioada 10-12 aprilieFoto: pexels.com

Astfel, în cele 3 zile vor ateriza avioane cu moldoveni din Madrid, Moscova și Bruxelles, transmite Știri.md.

Potrivit informațiilor, astăzi, 10 aprilie, la ora 15.00 va decola un avion charter cu cetățeni ai R. Moldova de la Madrid. Prețul unui bilet este de 212 euro.

Pentru ziua de mâine, 11 aprilie, va fi organizată o misiune de repatriere a moldovenilor din Rusia. Avionul va decola de pe aeroportul Vnukovo și va ateriza la Chișinău la ora 17:40. Prețul unui bilet este de 100 de euro.

Totodată, pe 12 aprilie vor putea reveni acasă conaționalii de la Bruxelles. Decolarea va avea loc la ora 14.00, iar prețul unui bilet va fi de 162 euro.

Ministerul Afacerilor Externe precizează că, conform procedurii stabilite de către Comisia Situații Excepționale, de bilete pentru cursele menționate vor beneficia cetățenii Republicii Moldova care s-au înscris în listele de așteptare ale misiunilor diplomatice și oficiilor consulare prin completarea chestionarelor.

Prioritate la includerea pe listele de pasageri vor avea cetățenii din următoarele categorii: studenții, persoanele aflate la tratament medical, cetățenii aflați în dificultate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării