main logo
705

MAE: Moldovenii care se află în Liban sau Israel, îndemnați la prudență

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) îndeamnă cetățenii Republicii Moldova care se află în Republica Libaneză și statul Israel să manifeste vigilență în contextul deteriorării situației de securitate în regiunea Orientului Mijlociu.

MAE: Moldovenii care se află în Liban sau Israel, îndemnați la prudențăImagine simbol

„În condiții de securitate extrem de volatile și cu risc sporit de escaladare, MAE reamintește cetățenilor despre existența avertismentelor de călătorie de nivel „Evitați orice călătorie”: pentru Republica Libaneză, avertismentul este disponibil la Alerte de călătorie | Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Moldova pentru Statul Israel și regiunea Orientului Mijlociu, avertismentul este disponibil la Alerte de călătorie | Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Moldova”, anunță reprezentanții MAE, transmite Știri.md.

În acest context, MAE recomandă cetățenilor:

- Să urmărească instrucțiunile autorităților militare și civile;

- Să limiteze călătoriile în nord și sud;

- Fără mari necesități, să nu părăsească domiciliul;

- În caz de tiruri, să se refugieze în adăposturi speciale.

La necesitate puteți apela la Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel: +972 52-7789772 (24/7); istrael@mfa.gov.md; israel.mfa.gov.md.

Sau linia de urgență a MAE: 0 80 090 990 - gratuit de pe telefonul fix din orice localitate a Republicii Moldova - +373 22 23 20 02.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării