14 ianuarie, 11:52
1 399
0

Lucrător medical: Trist îmi e că am fost vaccinat înaintea mamei mele

14 ianuarie, 11:52
1 399
0

Fostul prezentator TV, în prezent lucrător medical în linia întâi în Montreal, Alecu Mătrăgună, a fost vaccinat împotriva COVID-19.

Lucrător medical: Trist îmi e că am fost vaccinat înaintea mamei meleFoto: Facebook.com

Pe o rețea de socializare, Alecu Mătrăgună, scrie că este bucuros că face parte din prima linie, însă cel mai trist pentru el e că a fost vaccinat înaintea mamei sale care lucrează în sistemul medical din Moldova, transmite Știri.md.

"Mă gândeam mult la ce anume să scriu sub această poză. Mă gândeam la cât de ambiguu mă simt. Sunt bucuros că fac parte din prima linie și cât de bine lucrează sistemul medical canadian și cât de norocoși suntem că trăim în vremurile acestea când cele mai strălucite minți ale planetei pot crea un antidot în mai puțin de un an.

Iar în acelaș timp mă simt trist că există atâta neîncredere în știință, atâta obscuritate și creiere spălate de informație conspiraționistă. Dar cel mai trist îmi este de la gândul că am fost vaccinat înaintea mamei mele care lucrează în sistemul medical din Moldova", a mărturisit Alecu Mătrăgună.

Alecu Mătrăgună este un muzician și prezentator de televiziune din Republica Moldova. A debutat în televiziune fiind co-prezentatorul emisiunii „Deșteptarea” de la Jurnal TV.

Ulterior, în cadrul Departamentului de Știri, unde a fost prezentatorul buletinului principal al zilei de la Jurnal TV.

În anul 2015 a emigrat din Republica Moldova cu soția sa în Canada și a decis să-și continue studiile în domeniul medicinii.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter