main logo
457

Lucrări de mentenanță gratuite pentru blocurile fără datorii la căldură

Blocurile din Capitală fără datorii la căldură vor beneficia gratuit de lucrările de mentenanță a instalațiilor de termoficare.

Lucrări de mentenanță gratuite pentru blocurile fără datorii la căldurăFoto: libertate.ro

Directorul general Termoelectrica, Veaceslav Eni, a menţionat că iniţiativa este parte a campaniei ”Achiți iarna - fii răsplătit vara”, transmite Știri.md cu referire la Moldpres

În cadrul campaniei, blocurile conectate la sistemul de alimentare centralizată cu energie termică, fără datorii la consumul de căldură şi apă caldă vor beneficia gratuit de lucrările de pregătire a instalațiilor de termoficare pentru următoarea perioada de încălzire. 

Perioada de desfășurare a campaniei este 1 iunie – 31 august curent.

”Investim de fapt în raporturile corecte cu consumatorii serviciilor Termoelectrica. Prin realizarea lucrărilor de spălare hidropneumatică și testare la presiune a sistemelor interne de încălzire din blocurile locative contribuim la siguranța și confortul beneficiarilor noștri”, a opinat Eni.

Înscrierea în campania „Achiți iarna – fii răsplătit vara” se face de către gestionarul fondului locativ prin depunerea unei cereri în formă liberă adresată Termoelectrica sau la sediile teritoriale ale întreprinderii. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării