main logo
17751

Lorena Bogza dezvăluie ce nu s-a văzut la TV în interviul cu Vlad Filat

Chiar dacă a mai filmat în pușcării, jurnalista Lorena Bogza spune ca a fost o experiență unică și a povestit despre procedura de dinainte de interviu.

Bogza dezvăluie ce nu s-a văzut la TV în interviul cu Filat

„Directorul adjunct al penitenciarului ne-a așteptat la ușă. Mi s-a cerut să las buletinul la intrare, să pun telefonul și portmoneul într-o cutie de păstrare. 

Am făcut ce mi s-a cerut, am înțeles foarte bine că este vorba despre regulile de intrare în închisoare, iar ele trebuie respectate.

Doamna gardian m-a percheziționat, am întins mâinile lateral și am ascultat cuminte indicațiile. 

Apoi mi-a percheziționat cu atenție geanta, a răsfoit carnețelul. Aveam o sticlă cu apă în geantă, a deschis-o și a mirosit-o i-am spus ca nu e alcool acolo. 

După ce am trecut acest control minuțios, am fost condusă într-o încăpere, sala de conferințe a penitenciarului, unde a avut loc interviul”, a spus prezentatoarea emisiunii InPROfunzime, transmite Știri.md cu referire la noi.md.

Lorena Bogza a împărtășit și impresiile ei despre cel care i-a fost interlocutor de atâtea ori în studioul emisiunii InPROfunzime: 

„La final, după emisiune, am reușit sa-l întreb despre condițiile de detenție și cum se simte. 

Am găsit un Vlad Filat cu riduri mai adânci, palid, cu o privire altfel, care mi-a spus că a suferit și a fost umilit, însă acum este împăcat cu el însuși. 

Ca interlocutor, însă, l-am găsit pe același Vlad Filat“. 

Ex-premierul Vlad Filat se afla în penitenciarul nr. 13 de aproape 4 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării