main logo
5254

Logodnica polițistului care a ajuns vedetă dă detalii despre nuntă

Actualmente, când pronunțăm numele Tatianei Spânu inevitabil ne amintim de logodnicul ei, polițistul Andrei Rotaru, care a ajuns vedetă peste noapte.

Logodnica polițistului care a ajuns vedetă dă detalii despre nuntăLogodnica polițistului care a ajuns vedetă anunță detalii despe nuntă

Indiferent de scandalul iscat în jurul lor, cei doi își continuă liniștiți pregătirile de nuntă, transmite Știri.md cu referire la perfecte.md

Cuplul format din interpreta Tatiana Spânu și polițistul Andrei Rotaru este, la moment, unul dintre cele mai populare și discutate. 

Chiar dacă sunt implicați într-un scandal de proporții, îndrăgostiții își fac în continuare planuri grandioase pentru nuntă.

Se pare că cei doi pregătesc o surpriză deosebită pentru publicul îndrăgit. În doar câteva săptămâni, la Balul de Gheață organizat anual de Tatiana Spânu, tinerii își vor oficializa relația. 

„O să fie înregistrarea căsătoriei atunci, ne pregătim intens, pentru că va fi un bal adevărat cu rochii de bal, cu dansuri în stilul acesta și o să fie ceva interesant, ne pregătim”, a mărturisit cântăreața.

La marea petrecere, bruneta va purta și o ținută foarte specială: „Deja am ales rochia de mireasă, o să fie înregistrarea căsătoriei și trebuie să fie de mireasă… am ales și pentru nuntă deja, care va fi în mai”.

Mai multe detalii despre Balul de Gheață, dar și despre planurile lor de nuntă, vezi în video ce urmează:

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării