main logo
859

Locuri vacante la Parcul Urban de autobuze: 8.000 de lei salariu

Întreprinderea municipală „Parcul Urban de autobuze” are 30 de locuri de muncă vacante pentru șoferi, cu un salariu mediu lunar de 8.434 de lei.

Locuri vacante la Parcul Urban de autobuze: 8.000 de lei salariu

Cei de la Regia Transport Electric sunt și ei în căutarea șoferilor de troleibuze, un job cu o remunerație lunară de la 8.000 de lei până la 12.000 de lei, în funcție de orele lucrate, transmite Ştiri.md cu referire la Agora.

Șeful interimar al Î.M. „Parcul Urban de autobuze”, Vitalie Copaci, a spus în ședința de astăzi a Primăriei că la întreprindere există 30 de locuri vacante pentru șoferi de autobuze și microbuze, salariul mediu lunar fiind de 8.434 de lei.

La rândul său, directorul Regiei Transport Electric, Dorin Ciornii, a informat că sunt 160 de locuri vacante pentru șoferi de troleibuz. Acesta a precizat că un șofer de troleibuz câștigă, în funcție de orele lucrate, de la 8.000 de lei până la 12.000 de lei.

Pentru atragerea celor interesați a fost inițiată o campanie de informare, cu anunțuri plasate în interiorul mijloacelor de transport public și mesaje postate pe rețelele de socializare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării