main logo
1503

Locuitorii din Jora de Mijloc vor primi asistență juridică gratuită

Locuitorii comunei Jora de Mijloc din raionul Orhei beneficiază de acum de asistență juridică gratuită, grație unui parteneriat între Primăria Jora de Mijloc și firma de avocatură Just Cordon din Chișinău. Acest proiect inovator a fost inițiat de primarul localității, Oxana Voicu, și aprobat cu unanimitate de consilierii locali.

Locuitorii din Jora de Mijloc vor primi asistență juridică gratuităImagine simbol

Numărul de telefon dedicat 1502, disponibil în incinta Primăriei, permite locuitorilor să acceseze serviciile juridice oferite de Just Cordon. Acest proiect este destinat în mod special persoanelor care nu dispun de resurse financiare pentru a-și permite asistență juridică privată, transmite Știri.md.

Contractul încheiat între Primăria Jora de Mijloc și Just Cordon nu doar că prevede asistență juridică pentru administrația locală, dar oferă și consultanță gratuită locuitorilor comunei. Documentul are o durată inițială de trei luni, cu opțiunea de a fi prelungit.

Potrivit administratorului Just Cordon, Octavian Moraru, în comuna Jora de Mijloc, începând cu această săptămână, locuitorii vor primi asistență juridică gratuită.

„Este prima unitate administrativ-teritorială cu care colaborăm, dar urmează să semnăm cât de curând și cu altele. Avem o echipă de profesioniști și putem veni în ajutorul atât al persoanelor fizice, cât și al primăriilor”, a declarat Octavian Moraru, administratorul Just Cordon.

Acest proiect marchează o premieră pentru Just Cordon, fiind prima colaborare cu o unitate administrativ-teritorială din Republica Moldova. Inițiativa se dorește a fi extinsă și în alte localități din țară, aducând astfel servicii juridice accesibile și gratuite pentru un număr tot mai mare de cetățeni.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării