main logo
1221

Locuitorii din Bubuieci se plâng că duc lipsă de transport public

După ce au rămas fără 7 microbuze, dar au primit în schimb trei troleibuze, locuitorii din Bubuieci se plâng ca se înghesuie dimineața în transport ca în cutia cu chibrituri.

Locuitorii din Bubuieci se plâng că duc lipsă de transport public

Oamenii spun că troleibuzele încep a circula prea târziu, iar din această cauză întârzie la muncă, așa că sunt nevoiți să-și facă loc în microbuzele care au mai rămas. Autoritățile locale spun că sunt în căutarea unei soluții, transmite Știri.md cu referire la protv.md.

Așa arătau azi-dimineața microbuzele de pe cele două rute care au mai rămas să circule în Bubuieci. Deoarece una dintre rute a fost sistată, oamenii spun că sunt nevoiți să schimbe și câte două microbuze pentru a ajunge la serviciu.

 „Foarte greu, am trei copii. Merge din jumătate în jumătate de oră”. 

„Deja am întârziat la serviciu. Troleibuzul este abia la fără 10 zece opt, dar e și târziu e și aglomerat”.

Iar în centrul localității, zeci de oameni care au fost nevoiți să meargă pe jos kilometri întregi până la stație, așteptau supărați troleibuzul.

Ieri, șeful firmei care deține microbuzele de pe ruta 137, spune că a decis să o sisteze pentru că numărul de pasageri s-ar fi redus, după ce în localitate au început să circule două troleibuze. Autoritățile locale din Bubuieci spun că încearcă să găsească o soluție.

Leonid Umaneț, viceprimarul comunei Bubuieci: „O să avem discuție cu primarul general. O să fim în căutarea altei rute, dacă nu vor aceștia”.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării