main logo
563

Litvinenco: Președintele va decide dacă acceptă candidatura lui Munteanu

Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) a decis că Ion Munteanu este candidatul la funcția de procuror general interimar.

Litvinenco: Președintele va decide dacă acceptă candidatura lui MunteanuFoto: știri.md

În acest sens, ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, a menționat că șefa statului urmează să decidă dacă acceptă sau nu această candidatură, transmite Știri.md.

Totodată, ministrul i-a mulțumit lui Dumitru Robu pentru activitatea desfășurată.

"În prezent, domnul Munteanu este adjunctul interimar al procurorului-șef al Procuraturii Anticorupție. Acum președintele Republicii Moldova urmează să decidă dacă acceptă sau nu candidatura domnului Ion Munteanu.

Îi mulțumesc domnului Dumitru Robu pentru activitatea desfășurată. Apreciez înalt rezultatele pe care le-a obținut și sper tare mult să se regăsească într-o funcție de mare responsabilitate în organele procuraturii", a scris Litvinenco pe o rețea de socializare.

Reamintim că, în ședința de astăzi, 11 octombrie, membrii CSP l-au desemnat pe Ion Munteanu în funcția de procuror general interimar.

Menționăm că, până acum, Dumitru Robu a asigurat interimatul Procuraturii Generale. Mandatul său a expirat pe 5 octombrie curent.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării