main logo
12590

Lista celor 31 de portaluri care urmează a fi blocate de SIS

Serviciul de Informații și Securitate publică lista portalurilor informaționale blocate pe perioada stării de urgență pentru răspândirea informațiilor false.

Lista celor 31 de portaluri care urmează a fi blocate de SISColaj: Știri.md

Astfel, Ordinul ce conţine indicații cu caracter obligatoriu a fost transmis furnizorilor de rețea și/sau servicii de comunicații electronice, pentru a bloca imediat, în condițiile prevederilor Dispoziţiei nr. 1/2022, accesul utilizatorilor din R. Moldova la sursele ce publică informații false, transmite Știri.md.

Cele 31 de site-uri care vor fi blocate sunt:

Știri.md amintește că, în cadrul unei conferințe de presă, directorul SIS, Alexandru Musteața, a declarat că șase posturi TV urmează să fie închise pentru că ar promova interesele Federației Ruse în R. Moldova.

La scurt timp, premierul Dorin Recean a venit cu o reacție și a spus că Comisia pentru Situații Excepționale a suspendat licențele a șase posturi TV din R. Moldova.

De menționat că, pe 20 octombrie, SIS a solicitat blocarea a 22 de site-uri web care promovează informații false în domeniul ce afectează securitatea națională, în condițiile stării de urgență.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării