main logo
2575

Limitatoare de viteză, instalate pe străzile cu gropi din Durleşti

Nu avem nevoie de limitatoare de viteză, pentru că sunt gropi peste tot. Asta spun conducătorii auto care circulă zilnic prin oraşul Durleşti, din municipiul Chişinău.

Limitatoare de viteză, instalate pe străzile cu gropi din Durleşti

Autorităţile de acolo nu sunt, însă, de acord cu şoferii şi spun că au instalat limitatoarele de viteză pentru siguranţa pietonilor, transmite Știri.md cu referire la tvrmoldova.md.

Ştefan Vodă este una dintre străzile principale din orăşelul Durleşti care se află într-o stare dezastruoasă. Deşi drumul este plin de gropi la fiecare pas, aici au fost instalate limitatoare de viteză.

Nu toţi conducătorii auto sunt, însă, de aceeaşi părere, iar pietonii, în special mamele cu copii mici, spun că limitatoarele de viteză chiar sunt necesare.

Autorităţile de la Primăria din Durleşti spun că limitatoarele au fost instalate pentru siguranţa pietonilor.

După ce au instalat limitatoare de viteză, autorităţile de la primăria din Durleşti au promis că vor repara şi drumurile. Strada Ştefan Vodă a fost refăcută acum câteva luni, dar asfaltul nu a ţinut prea mult.

Strada Ştefan Vodă, care acum este plină de gropi, urmează să fie reparată capital în cadrul proiectului „Drumuri Bune 2”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării