main logo
1950

Lilu, apel către șoferii care urcă beți la volan: Ajunge! E prea mult

Prezentatoarea Lilu vine cu un apel către șoferii care urcă beți la volan.

Lilu, apel către șoferii care urcă beți la volan: Ajunge! E prea multFoto: facebook.com

Pe o rețea de socializare, jurnalista îndeamnă toți șoferii să spună: "Stop alcoolului la volan!", transmite Știri.md.

"Ajunge. E prea mult. Sunt prea multe vieți pierdute, corpuri rănite, familii distruse. Cât de degradat este omul care urcă la volan când are prea multe grade în cap? Deja și amenzile mari nu îi sperie. Poate permisul pe viață luat? Mașina confiscată? Nu știu daca asta pote fi o soluție - noi suntem un popor de “gheroi” suntem șmecheri și ni se pare că avem toată lumea la pedale.

Educație. De asta cred  avem nevoie, educație în familie - fiind un bun exemplu pentru copii. Educație în școli, mai ales în cele auto.  le vină la o oră - familii care și-au pierdut copii sau părinții, frați, surori.  le spună cu lacrimi în ochi de ce nu trebuie  devină ucigași

Responsabilitate. Dacă el/ea care urcă la volan e beat și e inconștient atunci în jurul său sigur trebuie  fie cineva, poate un pic mai treaz - acel cineva trebuie  îl/o oprească. Trebuie  fie altcineva conștiința omului inconștient. Haideți  ne ajutăm unii pe alții trecem peste această perioadă de beție și indiferență națională", a îndemnat Lilu.

Știri.md amintește că un bărbat de 53 de ani a murit, iar alte patru persoane au ajuns la spital după ce o ambulanță a fost lovită de un Renault la Drochia.

De menționat că mama prezentatoarei Lilu, se afla în ambulanța care staționa pe acostament în timp ce a fost lovită de un Renault la Drochia.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării