493
1
Lilu, amintiri frumoase din copilăria sa: Mi-e dor de această fetiță
493
1

Dorul de zilele frumoase din copilărie, pline de zâmbete și lipsite de grijile din viața de adult, au făcut-o pe prezentatoarea TV să mai depene din amintiri și să le împărtășească prietenilor virtuali câteva dintre ele.

Colaj: ea.md

Nu există moment mai potrivit să ne amintim de copilărie, decât însăși Ziua Internațională a Copiilor. Lilu Ojovan și-a împărtășit câteva trăiri, amintiri frumoase și emoții sincere, despre cea mai lipsită de griji perioadă din viața sa, transmite Știri.md cu referire la ea.md

„Mi-e dor de această fetiță. Acest copil plânge de frica obiectivului foto. Nu știa că va ajunge să lucreze zi de zi cu el. Acest copil a avut o copilărie tare fericită. Cu părinți acasă, cu 2 frați pe o lejancă, fără griji, fără prea multe dorințe. Acest copil alerga într-un suflet la mămuca Ileana, care după ce mulgea vaca trebuia să îi strecoare direct în cană – lapte cald și spumos. Acest copil nu a avut jucării, a avut prieteni și o imaginație bogată. Acest copil nu a știut ce înseamnă viruși și microbi – a alergat Desculță și cu genunchii „juchiți” până a mers la discotecă. Nu a mers la dansuri, bazin, pictură – dansa pe șosea cu toții, bazinul – era primul iaz, și pictura – cu bucăți de var pe asflat… Acest copil, oleacă mai măricel avea și responsabilități nu doar drepturi, după ce spăla borcanele cu chișleag, după ce culegea toți gândacii de Colorado de pe cartofi, era liberă să umble chiraleisa toată mahalaua. Iar cea mai gustoasă amintire e colțul de pâine moale, caldaă cu „Povidla de perje””, povestește aceasta, distribuind o poză cu ea, făcută acum 30 de ani.

„Sunt recunoscătoare părinților mei pentru această copilărie fericită – e cel mai frumos cadou primit în viață. La mulți ani tuturor copiilor, nouă, celor mai mari copii. Care sunt amintirile care va teleporteaza în copilărie?”, își încheie postarea Lilu.

Acum prezentatoarea TV este mămică a două fetițe superbe și are grijă ca zâmbetul să nu dispară niciodată de pe fețele lor.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter