main logo
4287

Licitația de la AIC: Una dintre companii se retrage din concurs. Motivul

Una dintre cele două companii care tindeau la locațiunea spațiilor comerciale de la Aeroportul Internațional Chișinău a anunțat că s-a răzgândit și că nu va mai participa la licitație. Este vorba de Capi Lux, partenerul companiei Le Bridge Corporation, împreună cu care a depus dosarul de participare la licitația eșuată din februarie.

Licitația de la AIC: Una dintre companii se retrage din concurs. MotivulFoto: Știri.md/Arhivă

Potrivit reprezentanților Companiei „Capi Lux”, după o analiză exhaustivă a cerințelor și contextului licitației, compania a constatat că, din considerente strategice, nu este în interesul său să continue procesul de participare, transmite Știri.md cu referire la agora.md.

„Din acest motiv și compania Le Bridge Corporation nu va participa la licitația în cauză, așa cum de una singură nu întrunește cerințele invocate în Caietul de sarcini”, se mai arată în mesajul Companiei „Capi Lux”.

Știri.md amintește că pe data de 19 februarie a expirat termenul de depunere a licitațiilor pentru acordarea spațiilor comerciale din cadrul Aeroportului Internațional Chișinău, însă licitația a fost anulată.

La 20 februarie, Agenția Proprietății Publice a prezentat noul calendar al procesului de organizare a licitației publice pentru spațiile comerciale cu destinația de alimentație publică și comerț specializat pentru zona sterilă din incinta Aeroportului Internațional Chișinău (RMO).

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării