main logo
4128

Leova: O minoră, agresată sexual timp de opt ani. Pedofilul, condamnat

Un bărbat din raionul Leova a fost condamnat la 16 ani de închisoare, după ce timp de opt ani a abuzat sexual o vecină minoră. Sentința a fost pronunțată de magistrații Judecătoriei Cimișlia.

Leova: O minoră, agresată sexual timp de opt ani. Pedofilul, condamnatImagine simbol

Potrivit materialelor cauzei, totul s-a produs în perioada 2006-2014, când victima împreună cu fratele veneau în vizită la inculpat, care locuia în vecinătate, unde vizionau desene animate, transmite Știri.md cu referire la Deschide.md.

La un moment dat, când fratele victimei se juca în ogradă, bărbatul s-a apropiat și a sărutat fetița, care la acel moment avea doar cinci ani. Atunci, copilul s-a speriat și a fugit acasă.

Ulterior, aceasta a venit din nou în vizită la inculpat, iar acesta i-a propus un act sexual în formă perversă. Fetița, având o vârstă fragedă, accepta tot ce îi cerea vecinul. Când a împlinit 14 ani, minora a refuzat categoric să-l mai viziteze.

Despre anii de groază prin care a trecut copila s-a aflat în anul 2020, când aceasta, având 19 ani, a povestit totul soției pastorului bisericii din localitate, care împreună cu părinții fetei au decis să alerteze Poliția.

Fiind audiat, inculpatul nu și-a recunoscut vina. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Comrat.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării