main logo
2068

Leo Ciobu: Pregătirile pentru Olympia 2024, pe ultima sută de metri

Culturista moldoveancă Leo Ciobu se pregătește intens pentru una dintre cele mai prestigioase competiții de culturism din lume, Olympia, care va avea loc în Las Vegas, în perioada 10-13 octombrie. Anul acesta, Olympia sărbătorește 60 de ani, ceea ce promite un turneu de excepție.

Leo Ciobu: Pregătirile pentru Olympia 2024, pe ultima sută de metriImagine simbol

Olympia este recunoscut drept cel mai puternic campionat de bodybuilding din lume, desfășurându-se anual și reunind cei mai buni sportivi de pe glob, transmite Știri.md cu referire la realmedia.md.

„Pentru a ajunge pe această scenă, este necesar să parcurgi competiție după competiție și să devii învingător, pentru că doar așa primești biletul către Olympia”, a declarat Leo Ciobu într-un mesaj către fani.

Ea a subliniat efortul intens pe care fiecare sportiv îl depune pentru a urca pe scena Olympia, unde doar cei mai buni campioni din întreaga lume au ocazia să concureze.

„Fiecare dintre noi vrea să devină primul. Fiecare va lăsa până la ultima picătură de sudoare în sălile de sport pentru a fi mai buni și mai puternici”, a adăugat Leo.

Ea a menționat că dietele stricte, antrenamentele intense și procedurile de recuperare, precum și suplimentele de calitate, fac parte din rutina necesară pentru a obține performanțe de top.

Leo Ciobu se declară mândră de faptul că poate reprezenta cu demnitate și onoare țara noastră pe scena internațională: „Eu mă bucur că mă număr printre cei mai buni și am ocazia de a reprezenta țara frumos și destoinic”.

Olympia 2024 promite să fie un eveniment de referință în lumea culturismului, iar Leo Ciobu este pregătită să își dea toată energia pentru a obține rezultate remarcabile.

De menționat că Leo este și culturista care în acest an a câștigat prestigiosului concurs Arnold, fiind premiată chiar de către Arnold Schwarzenegger.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării