main logo
608

Legenda estradei rusești Leonid Agutin va evolua la Chișinău

Renumitul romantic al estradei rusești Leonid Agutin va evolua la Chișinău împreună cu Esperanto Band. Concertul dedicat celei de-a 50-a aniversări a muzicianului, va avea loc pe 25 octombrie în incinta Palatului Național „Nicolae Sulac”.

Leonid Agutin a câștigat dragostea fanilor datorită creativității sale. Vorbind despre muzica și cântecele sale, putem spune cu siguranță că versurile acestuia pot surprinde și încânta pe oricine. 

Muzica lui Agutin ne face să ne gândim la multe lucruri importante din viața noastră. Cântecele lui întotdeauna sună parcă mai special. Muzicianul a recunoscut că prima sa dragoste a fost și încă este jazzul. 

Mai târziu, acesta s-a ocupat și de alte direcții muzicale, dar s-a regăsit ca autor și interpret al genului pop. Dar Agutin nu se oprește niciodată pe loc, ci continuă să  experimenteze, găsind direcții muzicale noi.

Binecunoscutul cântăreț și compozitor a înregistrat peste 15 albume, a câștigat 12 „Gramofoane de aur“ și a fost de patru ori laureatul concursului „Piesa anului“.

Leonid Agutin este recunoscut și în calitate de poet. Penița lui a scris mai multe zeci de poezii. Unele au devenit melodii, altele au fost publicate recent într-o colecție de poezii. Iar la show-ul popular „Голос ", Agutin s-a prezentat nu numai ca un show-man, ci și ca un profesionist cu o autoritate indiscutabilă. 

În vara anului 2018, Leonid și-a sărbătorit cea de-a 50-a aniversare. Până la această vârstă, el a adunat o experiență muzicală de invidiat și o energie incredibilă. Acesta este motivul pentru care concertul, care va avea loc pe 25 octombrie la Palatul Național, va deveni un fel de raport al experienței sale de muzician. 

La concert vor suna hit-urile preferate, care sunt fredonate cu drag de ascultătorii din diferite țări. Agutin va prezenta spectatorilor din Chișinău și noile sale melodii, care n-au fost interpretate mai devreme.

Biletele sunt disponibile pe site-ul afisha.md, începând cu 26 septembrie, iar din 1 octombrie, acestea vor fi disponibile și la casele de bilete ale Palatului Național.

Organizatorii concertului sunt Suhih Production și portalul informațional și de divertisment și serviciul de vânzare a biletelor Afisha.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării