18 octombrie, 18:31
610
7
Lasă mașinile unde vor: Unii şoferi continuă să parcheze neregulamentar
18 octombrie, 18:31
610
7

Interdicții de ochii lumii. Unii șoferii continuă să parcheze mașinile în fața pieței de flori de pe strada Mitropolit Bănulescu-Bodoni din Capitală, în pofida restricțiilor introduse recent.

Foto: captură video

Conducătorii auto spun că nu au alternativă, deoarece în centrul oraşului lipsesc locurile de parcare, transmite Știri.md cu referire la publika.md

Indicatorul care interzice parcarea automobilelor în fața pieței de flori de pe strada Mitropolit Bănulescu-Bodoni a fost amplasat acum două săptămâni. Totuși, unii șoferi parchează acolo în continuare, iar scuzele sunt diverse.

"S-a defectat și practic nici nu mă pot deplasa. Trebuie să caut pe cineva ca să mă deplasez. Uite căutam pe internet autoservice."

Unii șoferi spun că nu sunt de acord cu decizia autorităţilor, dar nici nu propun soluții.

"Ei trebuie să găsească parcări înainte de a pune indicator. Da, puneți indicator, dar amenajați și parcări. Acest lucru nu este corect. Este un pas negândit."
Pietonii spun că mai întâi trebuie soluţionată problema parcărilor din Chișinău, iar apoi şoferii vor fi disciplinaţi.

"Eu cred că trebuie să fie amenajate parcări. Astfel nu se va schimba nimic. Dacă nu vor face parcări, atunci tot timpul vor încălca regulile și vor parca. Să rezolve problema parcărilor."

"Sigur că atunci când vrei să virezi la dreapta sau la stânga uneori, vrei sau nu vrei, lucrul acesta te deranjează. Pe de altă parte înțeleg că nu este alt loc de parcare. Atâta timp cât nu sunt parcări amenajate cu plată sau gratuite, oamenii vor încălca legea."

Recent, poliția a anunțat că va efectua verificări ample, iar șoferii care parchează neregulamentar riscă să le fie ridicat mijlocul de transport.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter