main logo
7822

Lacrimi și îmbrățișări la Aeroport: Moldovenii se întorc în străinătate

Moldovenii din diasporă, care au venit acasă, pentru a sărbători Paștele alături de cei dragi, astăzi, au început a-și lua zborul spre țările în care muncesc ori s-au stabilit cu traiul.

Lacrimi și îmbrățișări la Aeroport: Moldovenii se întorc în străinătateFoto: știri.md

Astăzi, la Aeroportul Internațional Chișinău, rudele, printre lacrimi, își petreceau membrii familiei peste hotare. Aglomerate au fost și frontierele terestre, unde, în ultimele 24 de ore, s-au înregistrat peste 5.400 de traversări, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

Olga locuiește în Moscova de mai bine de 10 ani. Chiar dacă își are familia acolo, femeia ne-a spus că, oricum, atunci când vine vorba de sărbători, dorul o duce cu gândul la casa părintească. 

Întrucât, în acest an, perioada sărbătorilor Pascala a coincis cu ziua de naștere a mamei sale, ea hotărât să vină la baștină.

Alți moldoveni, care își luau zborul spre țările în care muncesc de mai mulți ani, ne-au spus că, ieri, la masa de sărbătoare, au fost și veseli, dar și triști. 

Faptul că erau la o masă cu toți le umplea sufletul de recunoștință, însă gândul că a doua zi vor trebui să se despartă de cei dragi, nu i-a abandonat pentru nicio clipă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării