main logo
3803

Lacrimi și durere: Fetița ucisă de bonă este petrecută pe ultimul drum

Fetiţa de doar un an şi zece luni care a fost omorâtă acum câteva zile de către femeia în grija căreia fusese lăsată, este petrecută astăzi pe ultimul drum.

Lacrimi și durere: Fetița ucisă de bonă este petrecută pe ultimul drumFoto: publika.md

Amintim că procurorii cer 30 de zile de arest pentru tânăra de 19 ani, dar şi iubitul acesteia, care ar fi omorât copila, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

Un demers în acest sens a fost depus la Judecătoria Chişinău cu sediul în sectorul Ciocana. Anterior, poliţiştii au declarat că cei doi şi-ar fi recunoscut parţial vina.

Crima terifiantă a avut loc săptămâna trecută. Potrivit poliţiei, copila a fost omorâtă cu o deosebită cruzime de bonă și de iubitul ei, iar pe corpul acesteia au fost depistate mai multe leziuni, inclusiv şi înţepături de furculiţă.

Oamenii legii au descoperit corpul neînsuflețit într-un șanț de pe strada Uzinelor din Capitală. Copilul a ajuns în mâinile aşa numitei bone după ce mama acesteia i-a lăsat-o în grijă pe motiv că trebuia să plece la muncă pentru câteva zile în raionul Nisporeni.

Anterior, tânăra în vârstă de 19 ani a fost condamnată pentru huliganism. Ea riscă până la 20 de ani de închisoare, iar iubitul ei - detenție pe viață. 

IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL. Fetiţa de 1 an şi 10 luni, ucisă de bonă, petrecută pe ultimul drum

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării