main logo
3250

La puțin timp după numire, noul președinte al CSM și-a luat concediu

Sergiu Caraman, noul președinte al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), pleacă în concediu până la sfârșitul lunii august.

La puțin timp după numire, noul președinte al CSM și-a luat concediuFoto: Facebook/Sergiu Caraman

Solicitarea de odihnă a fost depusă chiar în timpul ședinței în care a și fost ales președinte al CSM, transmite Știri.md cu referire la newtv.md.

„- Următoarea cerere am depus-o eu pentru acordarea concediului de odihnă anual și înaintez declarația de abținere de la examinarea acestui subiect. 

- Propunem dacă ați declarat abținere, să fie raportorul.

- Da, a fost depusă o cerere prin care domnul Caraman, deci, solicită acordarea concediului de odihnă anual, cu durata de 28 de zile calendaristice și 15 zile lucrătoare, pentru perioada de activitate 2023-2024. Începând cu 10 iulie 2024 până la 28 august 2024 inclusiv. Cu opt voturi pro, cererea este acceptată.”

Potrivit regulamentului, Consiliul va fi condus de către un președinte interimar până la revenirea lui Sergiu Caraman din concediu.

Știri.md amintește că Sergiu Caraman a fost ales astăzi în funcția de președinte al Consiliului Superior al Magistraturii. Candidatura sa a fost susținută de șapte membri CSM din cei nouă care au participat la vot.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării