main logo
1833

La Edineț au demarat lucrările de construcție a unui complex sportiv

La Edineț au demarat lucrările de construcție a unui complex multifuncțional sportiv, iar potrivit autorităților, costul proiectului este de peste 32 de milioane de lei.

La Edineț au demarat lucrările de construcție a unui complex sportivImagine simbol

Complexul va oferi un mediu propice pentru activitățile sportive și de promovare a unui stil de viață activ și sănătos, transmite Știri.md cu referire la Tvn.md.

„Aici va fi un complex multifuncțional sportiv, cu bazin și cu elemente pentru alte tipuri de sport, inclusiv și cele individuale. Acest centru multifuncțional are și o conotație regională, pentru că e și în contextul dezvoltării regionale pe partea de nord, nemijlocit Ocnița, Edineț, Briceni, Dondușeni, Rîșcani, unde vor fi competiții sportive naționale și de ce nu, chiar și internaționale”, a declarat primarul municipiului Edineț, Constantin Cojocaru.

Cu o capacitate de a servi aproximativ 100.000 de locuitori din raioanele de nord, acest complex va deveni un centru vital pentru comunitate

„Dacă vorbim despre acest complex multifuncțional sportiv de la Edineț, este ideea cu care a venit domnul primar în cadrul programului Orașele- poli de creștere, a fost aplicat la ADR Nord, Guvernul a selectat și va finanța acest proiect de peste 30 de milioane de lei. Așteptăm ca în urma acestui proiect să avem câți mai mulți campioni din țară și toată țara să se mândrească cu ei”, a declarat ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării