main logo
389

La Chișinău va avea loc un concent caritabil pentru vârstnici

Un concert de caritate în sprijinul oamenilor aflați în dificultate, și anume a vârstnicilor și persoanelor cu dizabilități care au rămas fără ajutor familiar, va fi organizat la Chișinău în luna mai.

La Chișinău va avea loc un concent caritabil pentru vârstnici

Activitatea este parte a unui proiect de dezvoltare a serviciilor socio-medicale, susținut de Ambasada Cehiei în Republica Moldova, transmite Știri.md cu referire la Ipn.md.

Proiectul „Sprijin și asistență pentru sectorul social al Moldovei” este realizat de către asociația obștească Charita Ceska Republika din Praga și Asociația „Homecare” din Chișinău. 

Sprijinul oferit beneficiarilor constă în servicii ca spălat, curățenie, cumpărături, precum și servicii medicale – pansamente, proceduri fizioterapie etc. 

Pentru a oferi aceste servicii au fost deschise opt centre pe întreg teritoriul țării. Este vorba despre localitățile Chișinău, Cahul, Ștefan Voda, dar și sate din raioanele Fălești, Dondușeni, Dubăsari etc.

O activitate este și organizarea colectării de fonduri pentru perioada când donatorii nu finanțează activitățile acestui proiect. În acest scop, pe 15 mai va fi organizat un concert de caritate. 

Concertul va avea loc in incinta Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, iar în scenă vor evolua interpreții Adrian Ursu, Catharsis, Ion Razza, Mihai Budurin, Acord, Katalina Rusu, Georgeta Voinovan, Lenuța Burghilă, Aura.

Costul biletului este de două sute de lei. Relații la numărul de telefon 060204442.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării