main logo
242

La Chișinău a avut loc o reuniune a experţilor pe probleme poștale

Pe 24 aprilie 2019, la sediul din or. Chișinău a Misiunii OSCE în Republica Moldova a avut loc o reuniune la nivelul experților din domeniul serviciilor poștale și cu participarea specialiștilor din sfera vamală.

La Chișinău a avut loc o reuniune a experţilor pe probleme poștale

Potrivit Guvernului, subiectul discuțiilor a vizat aspecte ce țin de prestarea serviciilor poștale pe ambele maluri ale Nistrului, transmite Știri.md.

Experții de la Chișinău au explicat cerințele ce se impun a fi respectate în lumina prevederilor cadrului normativ în vigoare 

Conform comunicatului, experții au adus clarificări vizavi de modalitățile legale de soluționare a unor probleme abordate de către experții din partea Tiraspolului.

De asemenea, s-a reiterat faptul că partea moldovenească, la începutul anului curent, a propus algoritmul acțiunilor necesare de întreprins întru a asigura cu trimiteri poștale locuitorii din regiunea transnistreană, însă, cu regret, în pofida coordonărilor efectuate la nivelul operatorilor poștali, reprezentanții Tiraspolului continuă să politizeze subiectul.

Discuțiile pe marginea acestui subiect vor continua la următoarea ședință a experților de profil ce urmează a fi stabilită pe parcurs.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării