main logo
1706

Katy Black, despre depresia postnatală: Mi-a ucis gustul de viață

Nu are frică de hate și e foarte conștientă că nu e cazul să fii pe placul tuturor. Katy Black este una dintre cele mai populare bloggerițe din Republica Moldova, fiind urmărită de peste 400 de mii de oameni.

Katy Black, despre depresia postnatală: Mi-a ucis gustul de viață

Protagonista interviului de la „Sincer Cu Tine” este iubită, fericită, este mamă a trei copii și are un soț care-i oferă posibilitatea să fie independentă. Cum a ajuns să fie ceea ce este, care sunt atuurile ei, prin ce traume a trecut, cum a ajutat-o Cristi, soțul ei, să depășească stările de depresie, ce subiecte nu ar aborda în public și cât de greu i-a fost să învețe limba română a povestit chiar ea, transmite Știri.md.

Katy Black a mărturisit în cadrul acestui interviu despre marile ei fericiri precum relația cu soțul, care o susține în toate, dar și despre marile ei dureri, precum depresia postnatală de după a doua sarcină. 

Mai exact, aceasta a subliniat cât de important e să-ți ofer timp ție însăți și să ai un om potrivit alături. Nașterea celui de-al doilea copil a fost mai mult decât ea a putut duce. Astfel, tinerei nu i-a fost rușine să meargă la un psiholog și să înfrunte problemele.

Totodată, protagonista interviului are și un punct de vedere neobișnuit cu privire la religie. Katy a mărturisit că, fiind într-o familie multireligioasă, toți membrii au învățat să respecte fiecare religie și alegere în acest sens. Împreună cu familia ea merge duminică la biserică, însă ceea în ce crede este doar relația ei cu Dumnezeu, fără implicarea altor factori. 

Katy, fiind dintr-o familie vorbitoare de limbă rusă, a menționat și necesitatea de a învăța limba română. Susținerea și ajutorul părinților au ajutat-o mult să depășească dificultățile pe care le-a întâlnit la școală, deoarece învățarea limbii române i se părea foarte complicată.


Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării