main logo
879

Karizma a lansat împreună cu o echipă de jurnaliști un videoclip emoționant

În ziua în care peste tot în lume se celebrează iubirea, artista a venit alături de o echipă întreagă de jurnaliști cu un mesaj emoționant: „Nu ceda iubirea”. Este despre curaj, luptă pentru viață, despre Iubire.

Karizma a lansat cu o echipă de jurnaliști un videoclip emoționantKarizma a lansat împreună cu o echipă de jurnaliști un videoclip emoționant

O colaborare inedită dintre interpreta Karizma, mai mulți jurnaliști și producătoarea Alla Donțu, care și-au propus să aducă un strop de iubire în inimile tuturor, transmite Știri.md cu referire la ea.md

Artista a lansat în cadrul emisiunii „Iubește viața” cel mai recent videoclip, în care protagoniștii principali sunt speranța unui viitor mai bun-copiii și echipa de la postul de televiziune TV8, printre care și prezentatoarele Angela Gonța, Natalia Morari și Tatiana Granciuc. Producția muzicală vine cu un mesaj puternic emoțional. Este despre dragoste și lupta moldovenilor de a trăi mai bine și de a se întoarce acasă, la oamenii dragi, la țara lor.

„Iubești atunci când nu vrei să experimentezi absolut NIMIC fără de cei pe care îi iubești. Și e al naibii de chinuitor să îi vezi departe pe cei cu care vrei să simți la maxim toate experiențele ce îți apar în cale. Vrei să îi vezi lângă tine. Să îi simți, să ii atingi, să îi cuprinzi. Am așa de multă iubire peste hotare… și știu bine doar una…NU POT CEDA IUBIREA ce le-o port. Și nu cedez. dor de voi! Dor de tine!”, este mesajul emoționant al artistei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării