main logo
1002

Kapushon, în videoclip: Eu niciodată nu am vrut să fiu vedetă

Kapushon a lansat o nouă producție muzicală inedită, unde comunică niște detalii foarte curioase.

Kapushon, în videoclip: Eu niciodată nu am vrut să fiu vedetăKapushon surprinde din nou: Eu niciodată nu am vrut să fiu vedetă

Susținerea concertelor în afara țării a devenit ceva normal pentru artiștii de la noi. 

Și dacă majoritatea interpreților își informează fanii de peste hotare cu ajutorul afișelor sau a filmulețelor postate pe rețelele de socializare, Kapushon a fost mai inspirat, la acest început de an, transmite Știri.md cu referire la perfecte.md.   

Pe 20 februarie, rapperul a lansat un promo ce seamănă mai mult cu un videoclip: „Eu niciodată nu am vrut să fiu vedetă. Nu am vrut să se scrie despre mine în gazetă. Și mai ales, să apar pe vreo copertă. Voiam să fiu șofer de autobuz, dar nu aveam nici bicicletă... 

Să fie clar, eu nu m-am născut artist deloc și nu sunt făcut pentru hip-hop", aceastea ar fi doar câteva dintre versurile pe care le comunică muzicianul, în noua lui producție muzicală.  

Nu știm dacă mesajul piesei descrie chiar povestea de viață a lui Kapushon, însă cu siguranță, este un mod inedit de promovare și o invitație specială a publicului la concert.  

Promo a fost realizat pentru spectacolul de la Paris, ce va avea loc pe 9 martie. Pe scenă vor evolua Kapushon, Lia Taburcean și vloggerul Valeriu Rașcu.  

În doar două zile de la publicare, videoul a acumulat peste 15.000 de vizualizări și zeci de comentarii: „Bravo Maestre\ Îmi place foarte tare ideea de a le spune oamenilor că mergi la concert printr-un cântec\ Nu e promo, e hit, bravo\ Kapushon... ești foarte tare! Ne mândrim cu tine\ Bravo, am ascultat de zece ori la rând.”, au fost câteva dintre mesajele venite din partea admiratorilor. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării