main logo
1357

KamAZ-uri promise de Putin lui Dodon, filmate în drum spre Moldova

În plină campanie electorală, primul lot din 12 autocamioane de tip „KamAZ”, donate de Federația Rusă, sunt în drum spre Republica Moldova.

KamAZ-uri promise de Putin lui Dodon, filmate în drum spre Moldova

Anunțul a fost făcut de președintele Igor Dodon într-o postare de Facebook, unde a atașat și un video în care sunt menționate funcțiile acestora, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.info.

Amintim că promisiunile lui Vladimir Putin au fost făcute încă în toamna anului trecut, însă autospecialele sunt „pregătite pentru drumul lung până în Republica Moldova” abia acum.

„Acordurile la care am ajuns cu conducerea Federației Ruse continuă să fie puse în practică. Primul lot din 12 autocamioane ”KamAZ” se îndreaptă deja spre țara noastră. Autospecialele au trecut inspecția tehnică și au fost pregătite pentru drumul lung până în Republica Moldova.

Această donație a partenerilor noștri din Federația Rusă, urmează să fie transmisă către raioane și municipalități, acolo unde comunitățile au nevoie stringentă de echipamente pentru întreținerea drumurilor”, a scris Dodon.

Președintele Igor Dodon a reușit să îl convingă pe președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, să declare anul 2019 „Anul Republicii Moldova în Federația Rusă”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării