main logo
1954

Johy Davis anunță casting pentru a-și găsi o iubită

Și-a luat mașina scumpă, iar acum vrea și o iubită. Spune că nu se grăbește, pentru că dorește să aleagă cu multă atenție, iar tânăra trebuie să respecte anumite cerințe.

Johy Davis anunță casting pentru a-și găsi o iubităFoto: Perfecte.md

Comentariile negative și criticile din partea internauților uneori îl năvălesc pe cântăreț, însă acesta recunoaște că ține piept la tot, transmite Știri.md cu referire la Perfecte.md.

„Niciodată nu m-am uitat la gura lumii. Dacă o să te iei de capul lor, n-o să faci ceea ce vrei cu adevărat. Eu mi-am dorit să fiu artist, asta era în sânge, eu am devenit artist. Trebuie să ai și dorință de a face, nu pur și simplu în cap ți-ai fixat ideea și atât”. 

Johy nu se consideră norocos și nici nu crede în simple întâmplări, tot ce are este rezultatul muncii sale, spune el.

„Sunt de invidiat. Eu ce mi-am pus în plan s-a îndeplinit și-i mulțumesc lui Dumnezeu”. Are mașină, are carieră, îi lipsește doar o iubită. „Vreau să am pe cineva, dar totuși vreau să aleg cu gust”.

„O femeie ideală pentru mine trebuie să fie la locul ei, să fie cuminte, să facă curat. Hai că la mâncare mă descurc și eu. Mie tare mult îmi place să fac mâncare. Deșteaptă să fie, frumoasă. Să fie pe placul meu. În unele momente să fie nebună așa ca mine. În unele momente, nu mereu, că eu am avut și nu-mi mai trebuie”. 

„Dar silicoane pentru ce trebuie? Nu-mi place când le văd pe unele machiate de Doamne ferește și când ies la lumină, te sperii”, a mai adăugat el.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării