main logo
3796

Jizdan: Polițiștii plâng, dar luptă. Ei știu când pleacă, nu și când revin

Ministrul Afacerilor Interne (MAI), Alexandru Jizdan, a postat un mesaj emoționant în care felicită polițiștii cu ziua profesională.

Jizdan: Polițiștii tot plâng. Ei știu când pleacă, nu și când revin

Jizdan menționează că polițiștii plâng, dar luptă, transmite Știri.md.

„Ei știu când când pleacă, nu și când revin.... și despre dor, ei nu prea povestesc. Ei poartă uniformă cu mândrie și dacă în țară e liniște, e datorită lor... Ei visuri au o mie, și secrete care dor... Ce știm de timp urât și foame, de sărbătorile la care au lipsit de-atâtea ori și bucuria când își privesc copilul care doarme, La datorie pe toate le îndură. Ei poartă arme, dar nu și cât îi doare când lângă ei un camarad își dă ultima suflare...”, se menționează în video-ul publicat de ministrul Jizdan.

Azi, 18 decembrie, Poliția Republicii Moldova marchează 28 ani de activitate.

„Poliția Națională a fost și este familia mea. Uniforma va rămâne mereu vestimentația care mă reprezintă, iar colegii mei polițiști sunt frații și surorile mele. Timp de 28 de ani Poliția din Republica Moldova a dovedit că poate rezista provocărilor, că poate să treacă prin schimbări mari, devenind mai bună, mai profesionistă, mai aproape de fiecare om. Sunt mândru de fiecare polițist care își îndeplinește misiunea cu devotament și dragoste de neam”, a declarat ministrul Afacerilor Interne.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării