main logo
1569

Jenny Berggren de la Ace of Base vine la Nostalgia Retro Night Party

Îndrăgita artistă Jenny Berggren (de la Ace of Base) se alătură artiștilor legendari ce vor urca pe scena Nostalgia Retro Night Party!

Jenny Berggren de la Ace of Base vine la Nostalgia Retro Night Party

Pe 14 decembrie la Arena Chișinău, cel mai grandios eveniment autohton în stil retro își dezvăluie line-up-ul impresionant din acest an care include Al Bano, Maizie Williams (de la Boney M) și Kevin McCoy (de la Bad Boys Blue), Jenny Berggren (de la Ace of Base) și un artist surpriză pe măsura așteptărilor!

Nostalgia Retro Night Party a adunat cel mai mare număr de persoane ce iubesc muzica bună testată de timp. Evenimentul retro este experiența ce a unit peste 6500 persoane care au trăit cea mai tare petrecere alături de prieteni și familie. În line-up-ul Nostalgia Retro Night Party sunt incluși artiști piesele cărora au marcat decenii de evenimente importante în viața fiecăruia, iar numele lor este găsit în fiecare casă pe casete și viniluri. 

Live în scenă vor urca legendele muzicii retro (sau old-school) precum artistul italian Al Bano cunoscut pentru piesele precum “Felicita”, “Liberta”,”Ci Sara” și altele.  Fermecătoarea Maizie Williams de la Boney M va interpreta îndrăgitele “Daddy Cool”, “Ma Baker” sau “Rivers of Babylon”, iar Kevin McCoy de la Bad Boys Blue va încânta publicul prin stilul suav pentru care este cunoscut și piesele sale. Sclipirea și splendoarea perioadei disco va fi prezentată și de către Jenny Berggren de la Ace of Base, alături de dansatoarele sale va interpreta mega hit-uri precum “Happy Nation”, “The sign”, “Beautiful Life” și multe altele.

Experiența Nostalgia Retro Night Party este dedicată atât generațiilor care savurează interacțiunea face-to-face și au descoperit muzica la bobine și casete, cât și celor care au prins era discurilor floppy, CD playerelor, iPod-urilor și Spotify.  Petrecerea vieții este la a 2-a ediție, în primul an aducând în Moldova artiști preucm Thomas Anders, Nana, Ricchi e Poveri, Ottawan și No Mercy. 

Pregătiți-vă ținutele și accesoriile „ca pe timpuri” și vă așteptăm cu brațele deschise la Nostalgia Night Retro Party. 

Bilete online pe www.afisha.md

*Știri.md este partenerul media al acestui eveniment.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării