main logo
694

Jaful secolului, proiecție de film creată de tinerii Platformei DA

„Cât mai răbdăm?”, reflectă mesajul tinerilor Platfomei DA, care se arată indignați de faptul că până astăzi nu sunt rezultate din investigația furtului miliardului.

Jaful secolului, proiecție de film creată de tinerii Platformei DAJaful secolului, proiecție de film creată de tinerii Platformei DA

În acest sens, au ținut să proiecteze un film, intitulat: „Jaful secolului”. Acesta va derula astăzi începând cu ora 20:00 în fața Centrului Național Anticorupție, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

„În anul 2015, Viorel Chetraru ne spunea că raportul KROLL nu este altceva decât o beletristică. Deși, CNA este obligată și în măsură să stopeze orice furt din banii noștri, această instituție nu a luat nici o atitudine.
Corneliu Gurin, ex-procuror general, făcea declarații de la tribuna Parlamentului că este la curent de faptul că din BNM se fură cu sacul.

Însă nici până astăzi Procuratura Generală nu are pornit un dosar penal real, nici un vinovat pedepsit. 

Dorin Drăguțanu împreună cu, Iurie Leancă, Andrian Candu, Anatol Arapu semnau garanții din numele Guvernului. Toți acești oameni și alții ca ei, care s-au perindat prin instituțiile statului, sunt responsabili de furtul miliardelor.

Au trecut patru ani, organele abilitate mai sus numite, așa și nu au găsit miliardele furate. Mimează un fel de ivestigație fără de sfârșit. Între timp în fiecare an suntem furați de alte miliarde. Cât mai răbdăm?”, au scris organizatorii pe pagina de Facebook.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării